Královské SIDEEVENTY na Vinobraní ve Znojmě

12.09.2011 09:51
 Vážení bojovníci a bojovnice :)

 Královské SIDEEVENTY se nám skončily a můžeme si blahopřát k tomu, že ač bylo prolito spousty krve, nikomu se nic vážného nestalo :D

 V první části (v pátek) byl uspořádány Královské arénky, jejichž šampionem se stal Lurtz, který ve finálovém duelu porazil Guilberta. Oběma bojovníkům ještě jednou blahopřejeme.
 V podvečer téhož dne byla vyhlášena odměna na hlavu známého lupiče a vraha Dwighta, kterou velice zákeřně a podle :) získal Štěně. Také blahopřejeme.

 V druhé části (v sobotu) se konaly také Královské arénky, ve kterých tentokrát zvítězil MaksMaso, který ve finálovém duelu porazil Dwighta. Oběma blahopřejeme.
 V podvečer byla vyhlášena znovu odměna na hlavu známého lupiče a vraha Tačmana. Tu opět získal již zkušený a ještě více podlejší a zákeřnější Štěně.
 Ještě téhož dne vypukly nepokoje ve městě a došlo k potyčkám mezi lůzou a městskou gardou (bitevní tažení). Naštěstí byly nepokoje po několika ostrých střetech zažehnány a vše se opět uklidnilo a veselice Královských oslav mohla dále pokračovat.

 Všem zúčastněným za celý tým Projektových manažerů velice děkuji :)
 
 Všechny fotografie naleznete ve fotogalerii :)