Královský SIDEEVENT na Znojemském Vinobraní vol.1

09.09.2011 16:00

 Stateční Válečníci !!!

 Královský Sideevent budiž vyhlášen a vy si připravte své zbraně :)

 

 Král je velice laskavý a štedrý a proto nechal uspořádat velkolepý turnaj na počest jeho i celé země naší. Proto první náplní tohoto Sideeventu bude turnaj v Arénkách (boj bude probíhat dle ustanovených pravidel pro Arénky viz. sekce PRAVIDLA/ARÉNKY). Začátek turnaje je stanoven od 16h a to právě zde -> mapy.cz/s/2bPQ

 

 Po skončení turnaje se přesuneme na Horní náměstí, kde bude hrát historická kapela Lucrecia Borgia (od 17:45h do 18:45), na kterou se jistě všichni moc těšíte :)

 

 Po tom, co kapela dohraje (cca. od 19h) je připravena druhá část Sideeventu a to Assasination (pravidla budou vysvětlena v průběhu turnaje v arénkách a budou uzpůsobena počtu účastníků na místě).

 

 "Král již ztratil trpělivost s činy všeznámého zloděje a vraha a vypsal na jeho hlavu odměnu. Z dobrých informačních zdrojů se mu doneslo, že právě v těchto slavnostních dnech se bude vyskytovat v královském městě a král chce, aby se nad ním konečně zatáhla smyčka. A proto bude odměněn ten, kdo ho dopadne živého či mrtvého."

 

 CO S SEBOU?

  Rozhodně si sebou vezměte zbraně, se kterými se zúčastníte boje v arénkách a dále si sebou vezměte i dýku !!!!!